Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «سهیل شاهین»، نماینده منتخب طالبان در سازمان ملل در گفت‌وگو با یک رسانه هندی درباره دستاوردهای این گروه طی یکسال گذشته در افغانستان توضیحاتی ارائه داد. 

وی گفت: طی یکسال گذشته تامین امنیت مهم‌ترین دستاورد ما بوده و این در حالی است که در سال‌های گذشته روزانه 300 نفر از مردم افغانستان جان خود را از دست می‌دادند و ناامنی در سراسر کشور وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهین با بیان اینکه درآمد افغانستان طی سال گذشته 200 درصد افزایش یافته، گفت: «فقر میراث دولت گذشته است و در حال حاضر نیز تحریم به رنج مردم افغانستان اضافه کرده است.» 

این مقام طالبان درباره بازگشایی مدارس دخترانه نیز گفت: «مدارس دخترانه تا زمان تعیین تکلیف از سوی رهبران به حالت تعلیق درآمده و این نکته قابل عرض است که ما با آموزش دختران به شرط رعایت حجاب مخالفتی نداریم.»

شاهین درباره کشته شدن الظواهری و نگرانی همسایگان افغانستان نیز گفت: «رهبران طالبان از حضور الظواهری در کابل اطلاعی نداشتند و مرگ الظواهری تنها یک ادعا است که طالبان در حال بررسی آن است.»

نماینده منتخب طالبان برای سازمان ملل به این سوال که آیا اطلاع نداشتن از حضور الظواهری ضعف اطلاعاتی نیست، پاسخ داد: بسیاری از اتفاقات نیز در کشور هند در حال رخ دادن است و وقتی مقامات از آن اطلاع پیدا می‌کنند که در عمل به وقوع پیوسته باشد و این به معنای ضعف اطلاعاتی نیست. 

وی تاکید کرد: سیاست اصلی طالبان این است که از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری تهدیدی رخ ندهد و در این امر ثابت قدم خواهد بود. 

این مقام طالبان ادامه داد: افغانستان یک کشور مستقل است و روابط با کشورهای مختلف صرفا براساس منافع ملی ماست و  تحت نفوذ هیچ کشوری نخواهیم بود. 

شاهین همچنین درباره اشتغال خبرنگاران زن نیز گفت: طالبان هیچ محدودیتی در این زمینه ایجاد نکرده و این امکان وجود دارد که به دلیل مشکلات اقتصادی رسانه ها تعطیل و مجبور به تعدیل نیروهای خود شدند. 

وی تاکید کرد: عامل اصلی که زنان خبرنگار در حال از دست دادن کار خود هستند، مشکلات اقتصادی بوده و هیچ عامل دیگری در این موضوع وجود ندارد. 

شاهین همچنین درباره بازگشایی سفارت هند گفت: طالبان امنیت اماکن دیپلماتیک را تامین خواهد کرد و این موضوع شامل هند نیز هست، حتی اگر بازگشایی سفارتخانه ها به معنای به رسمیت شناختن طالبان نباشد و ما به دنبال روابط خوب با تمام کشورها از جمله دهلی نو هستیم. 

پیش از این نیز ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان از تشکیل هیاتی برای بررسی ترور سرکرده القاعده و حمله هوایی آمریکا به کابل خبر داده است. 

مجاهد طی سخنانی خبر کشته‌شدن ایمن الظواهری سرکرده القاعده  را در افغانستان یک ادعا خواند و گفت: هیاتی برای بررسی این موضوع تشکیل شده و نتیجه یافته‌های اطلاع‌رسانی خواهد شد. 

سخنگوی طالبان با بیان اینکه از حضور ایمن الظواهری در کابل اطلاعی نداشته، اظهار داشت: «هیچ تهدیدی علیه جهان از خاک افغانستان وجود ندارد و اگر کشورهای جهان اطلاعی از فعالیت گروهی داشته باشند باید آن را در اختیار طالبان قرار دهند تا اقدامات لازم انجام شود.»

انتهای پیام/ ر

منبع: فارس

کلیدواژه: طالبان سهیل شاهین سالگرد خروج آمریکا از افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۸۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت برای حفظ منافع ملی ایالات متحده، تعامل با حکومت طالبان ضروری است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت برای حمایت از «مردم افغانستان و منافع ملی ایالات متحده»، تعامل با حکومت طالبان ضروری است.

وی افزود تعامل این کشور با حکومت طالبان زمینه مبارزه با تروریسم را فراهم می‌کند و مسائل حقوق بشری در افغانستان نیز در دستور کار واشنگتن است.

پیش از این نیز «کارن دکر» کاردار سفارت آمریکا برای افغانستان در گفتگو با «د نیو هیومنیترین» گفته بود واشنگتن در شرایطی قرار دارد که باید از طرفی سیاست عدم به رسمیت‌شناختن طالبان را دنبال کند و از جانب دیگر در پی تعامل عملی با کابل باشد.

شورای امنیت قطعنامه سازوکار تعامل با طالبان را تصویب کردسازمان ملل: حضور زنان در دولت افغانستان شرط تعامل با طالبان استروزنامه آمریکایی: «بایدن» در برابر درخواست‌ها برای تعامل با طالبان مقاومت می‌کند

جامعه اطلاعاتی آمریکا نیز پیش‌تر در ارزیابی سالانه خود از تهدیدات علیه این کشور اعلام کرده بود  قدرت و تعامل بین‌المللی حکومت طالبان افزایش یافته است.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفته بود کشورهای جهان براساس منافعی که دارند با طالبان در تعامل هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان
  • مسدود شدن گذرگاه اسپین بولدک
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان وارد ایران شد
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان به ایران سفر کرد
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند