Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مدرس خیابانی  استاندار سیستان و بلوچستان   با حضور در مناطق طوفان زده چابهار و در حاشیه بازدید از منطقه مرزی ریمدان در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: مسیر توفان تغییر کرده و هم اینک اوضاع آرام و دستگاه‌های خدمات‌رسان در حال بررسی مشکلات وخسارت‌های برجا مانده از توفان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره با اینکه توفان حاره‌ای از سواحل چابهار دور شده است، گفت: از همه دستگاه‌های اجرایی و اعضای ستاد مدیریت بحران و نیروهای نظامی و انتظامی و قشرهای مختلف مردم و مسوولان در رده‌های مختلف بابت تلاش‌ها و زحمات و حضور میدانی در مناطق مختلف و بازدیدها از مناطق توفان‌زده قدردانی می‌کنم.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: متاسفانه سیلاب و توفان به حوزه شیلات خسارات جدی وارد کرده به‌طوریکه ۲ لنج شکسته و خسارت دیده‌اند و پنج صیاد بندر پسابندر دشتیاری مفقود شده‌اند.

مدرس خیابانی اضافه کرد: در پی این توفان بخش‌هایی از زیرساخت‌ها خصوصا تاسیسات برق و جاده‌ها آسیب دیده و در حال بررسی و برآورد سایر خسارت‌ها هستیم.

وی ادامه داد: سرعت باد ۸۰ کیلومتر بوده و این وزش به شبکه برق خسارت میلیاردی وارد کرده است و امیدواریم قطعی برق در همه مناطق مرتفع شود و باید عنوان کنم تلاش‌ها برای یافتن صیادان مفقود شده همچنان ادامه دارد.

وی افزود: راه‌های مواصلاتی بازگشایی شده و مشکلی برای تردد مردم شهری و روستایی وجود ندارد و اوضاع تحت کنترل است.

استاندار سیستان و بلوچستان هدف از بازدید از منطقه مرزی و بازارچه ریمدان را بررسی مشکلات تجار و بازرگانان و خسارت‌های طوفان عنوان و خاطرنشان کرد: برق این منطقه مرزی بر اثر شکستن تیرهای برق قطع شده و فعالیت بازارچه را کُند کرده است.

استاندار سیستان و بلوچستان علاوه بر مرز ریمدان از نوار ساحلی چابهار- گواتر و مناطق بریس و پسابندر نیز بازدید کرد و در نشستی آخرین وضعیت توفان و خسارت را مورد بررسی قرار می‌دهد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توفان حاره ای استانداری سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۵۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)

حامد دائمی در گفت و گو با خبرنگار مهر در حاشیه بازدید از واحدهای آسیب دیده از آتش سوزی امامزاده ابراهیم (ع) شفت اظهار کرد: در نخستین ساعت‌های حادثه در روستا با حضور کارشناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، ارزیابی از واحدهای خسارت دیده آغاز شد.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان افزود: هم اکنون ۷ اکیپ از کارشناسان این نهاد در روستا مشغول ارزیابی خسارت واحدهای آسیب دیده ناشی از آتش سوزی هستند.

وی گفت: تا ۴۸ ساعت آینده همه واحدهای آسیب دیده بازدید و به محض اتمام کار ارزیابی، میزان خسارت‌های وارده شده به واحدهای مسکونی و تجاری اعلام می‌شود اما در ارزیابی‌های اولیه مشخص شد که واحدهایی که در سال‌های قبل مقاوم سازی شده بودند، آسیبی ندیده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان افزود: پس از ارزیابی، اکیپ کامل امور اجرایی و ماشین آلات عمرانی شامل بیل مکانیکی و کمپرسی برای آواربرداری به مناطق حادثه دیده اعزام خواهد شد.

دائمی با اشاره به اینکه حمایت از حادثه دیدگان، وظیفه تمامی دستگاه‌های اجرایی است، ادامه داد: انتظار می‌رود هر دستگاهی به اندازه وسع خود نسبت به امدادرسانی اقدام کند.

دائمی گفت: بنیاد مسکن آمادگی دارد تا با تصویب منابع مالی و اعتباری نسبت به بازسازی مناطق آسیب دیده اقدام کند.

کد خبر 6095205

دیگر خبرها

  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان