Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر فصل کابوس‌واری را تجربه می‌کند و هیچ‌کس توجهی به این تیم قدیمی ندارد. تاریخ انتشار: 08:40 - 08 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۰۷۷۱

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، قصه شاهین بوشهر که با سخت‌ترین شرایط ممکن راهی لیگ برتر شده بود، پر از غم و غصه است. غصه‎‌هایی که نمی‌توان آن را نشنید و از کنارش بی‌تفاوت گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تیم، تمام عشق مردم بوشهر است، اما حالا که به لیگ برتر آمده روز‌های تلخی را سپری می‌کند.

شاهین تا به حال ۱۶ بازی انجام داده که بدون حتی یک پیروزی به پایان رسیده است. حاصل کارشان ۶ تساوی و ۱۰ شکست بوده و در ۱۴۴۰ دقیقه‌ای که از لیگ نوزدهم سپری کردیم، نتوانستند لیاقت‌شان را ثابت کنند.

آنها ۳۳ گل خورده در پرونده می‌بینند که میانگین تقریبی بیش از ۲ گل در هر بازی را ثبت می‌کند. به معنای دیگر، تیم شاهین بوشهر در هر ۴۳.۶ دقیقه یک گل دریافت کرده که آمار خوبی برای این تیم نیست.

این تیم فقط ۸ بار موفق به باز کردن دروازه رقبای خود شده‌ و هر ۱۸۰ دقیقه یک بار به گل رسید. مدیران باشگاه سه بار سرمربی خود را تغییر داده‌اند و هرگز به پیروزی نرسیدند. این بخشی از قصه دردناک شاهین است.

بخش دیگر آن را از زبان عبدالله ویسی سرمربی این تیم بخوانید: «ابتدای فصل به مسئولان باشگاه گفتم اگر می‌خواهید بالا باشید و جزو ۵ تیم اول جدول جای بگیرید یا حتی برای سهمیه آسیایی بجنگید باید ۲۳ میلیارد هزینه کنید. اگر میانه‌های جدول را می‌خواهید، نیاز به بودجه ۱۷ میلیاردی داریم، اما آنها گفتند در نهایت ۱۳ میلیارد می‌توانیم پول بدهیم. البته هنگام عقد قراردادها، ۳ میلیارد دیگر هم کاهش یافت و به ۱۰ میلیارد تومان و شاید هم کمتر از آن رسید. به هر حال در حد توان خودمان تیم را بستیم، اما مشکلات دیگری هم داشتیم.»

او اضافه کرد: «ما دو لیست متفاوت برای جذب بازیکن به باشگاه دادیم که از لیست اول و دوم، هیچ‌کس به شاهین نیامد. رفتیم سراغ لیست سوم‌مان، اما یکسری بودند که از ما درخواست‌های عجیبی داشتند. البته در آن زمان، نه رختکن داشتیم، نه زمین تمرین درست و حسابی، هر روز یک‌جا بودیم. زمین چمن ما خط کشی هم نداشت و گرما و شرجی بودن هوا، بدن بازیکنان را دچار افت کرد. با این حال سوختیم و ساختیم، اما اتفاقات به نفع ما نبود. کارشکنی‌ها را شروع کردند و من هم دیگر گفتم نمی‌توانم کار را ادامه بدهم. به آنها گفتم شاید بیش از این باشم، همه ما متضرر شویم و برگشتم.»

مهرداد کریمیان مربی بعدی تیم گلایه‌های زیادی داشت، اما او هم ماند و سپس سرمربی بعدی آمد. میشو کریستیچوویچ هنوز با شاهین به دستاورد خارق‌العاده‌ای نرسیده و اگر مقابل تراکتور در تبریز یک امتیاز را به چنگ آورد، شاید بخشی از این موفقیت به دلیل وضعیت پیچیده در باشگاه تبریزی بود.

به هر حال شاهین زمان زیادی در اختیار ندارد. تنها ۱۴ بازی باقی‌مانده و هنوز فرصت برای ایجاد تغییرات در روند نتیجه‌‎گیری تیم وجود دارد. میشو یا مربیان دیگر اگر ابزار کافی نداشته باشند، قطعا نمی‌توانند این بحران را مدیریت کنند. شاهین به عنوان یک تیم مردمی و پرطرفدار باید در لیگ بماند، اما با این شرایط، کسی امیدوار نیست که بتواند به راهش ادامه بدهد.

اگر شاهین به دسته پایین‌تر برود، دوباره سال‌ها طول می‌کشد که این تیم را در لیگ برتر ببینیم. امروز، زمانی برای کمک به این تیم وجود دارد؛ امروز را نباید از دست داد.

بیشتر بخوانید: ۸ دی آغاز مجدد تمرینات شاهین بوشهر

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شاهین شاهین بوشهر عبدالله ویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۳۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی با عنوان «بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (۱۷): حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری» بیان می‌کند که بررسی لوایح بودجه سالیانه یکی از مهم‌ترین ابزار‌های مجلس شورای اسلامی در جهت نظارت بر عملکرد دولت و دستگاه‌های اجرایی در راستای اهداف و تکالیف قانونی آنهاست. همچنین، بررسی و تصویب لوایح بودجه موجب شفافیت مالی دولت و شفاف شدن برنامه‌ها و اولویت‌های دولت است. به‌این‌ترتیب، نظارت مجلس بر سیاست‌ها و اولویت‌های دولت در حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین حوزه‌های پیشران اقتصاد و صنعت در دنیای امروز، دارای اهمیت بسزایی است. 

* لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ 

این گزارش توضیح می‌دهد که لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته، به‌موجب ماده (۱۸۲) قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در دو مرحله و دو بخش شامل ماده‌واحده و جداول تفصیلی مشتمل‌بر ارقام بودجه به‌همراه پیوست‌های مرتبط ارائه شده است. البته لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به‌صورت ناقص ارائه شده و فاقد فصول هزینه‌ای در جدول شماره ۲ و حذف جدول ۶ ماده‌واحده در‌خصوص امور و فصول ده‌گانه و پیوست شماره ۴ درخصوص ارائه برنامه‌ها بر‌حسب برنامه و فعالیت است که شفافیت لایحه بودجه را به‌شدت کاهش می‌دهد و نظارت‌پذیری آن را با تردید مواجه می‌کند.

این گزارش ادامه می‌دهد که با‌این‌حال، هرچند با حذف جدول ۶ ماده‌واحده و عدم ارائه برنامه قابل ارزیابی برای دستگاه‌ها، امکان بررسی اعتبارات این حوزه از منظر امور، فصول و برنامه دستگاه‌های مختلف در بدو امر از بین رفته است، اما می‌توان با بررسی اعتبارات دستگاه‌های اصلی حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری تا حدودی از وضعیت آنها به‌لحاظ توانایی در پرداخت هزینه‌های مختلف و انجام وظایف آگاهی یافت و از این مسیر مجلس می‌تواند درخصوص تصویب، اصلاح یا عدم تصویب لایحه تصمیم‌گیری کند؛ لذا باید افزود بدون بررسی لوایح بودجه سالیانه که منطقاً باید برش‌های یک‌ساله از برنامه‌های توسعه باشند، نمی‌توان میزان اجرا یا اهتمام دولت‌ها به‌اجرای برنامه‌های توسعه را سنجید.

* عدم امکان بررسی فصول آموزش عالی و پژوهش

در این گزارش آمده است که با ارائه نشدن جدول ۶ ماده‌واحده و پیوست شماره ۴ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ و ارائه نشدن فصول هزینه‌ای در جدول ۲، امکان بررسی فصول آموزش عالی و پژوهش و سهم آنها از امور آموزش و پژوهش و نیز سهم آنها از مصارف بودجه عمومی کشور و محاسبه سهم تحقیق و توسعه از تولید ناخالص ملی امکان‌پذیر نیست و بررسی سیاست‌ها و اولویت‌های دولت در این زمینه به‌سختی انجام‌پذیر است. 

این گزارش بیان می‌کند که ارائه نشدن پیوست ۴ که حاوی اعتبارات پیش‌بینی شده بر‌حسب برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه‌های مختلف است، شفافیت بودجه را کاهش داده است. برای نمونه امکان تفکیک برنامه‌های خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه‌ها و سایر مؤسسات آموزشی و پژوهشی وابسته به آن وجود ندارد و تصویب چنین لایحه‌ای همراه با ابهام خواهد بود. 

* انطباق ضعیف لایحه با برنامه هفتم پیشرفت

در این گزارش آمده است که لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ دارای انطباق ضعیفی با برنامه هفتم پیشرفت است که در مجلس شورای اسلامی در حال رفع ایرادات شورای نگهبان است. برای مثال این لایحه از تکالیفی نظیر حمایت از دانشجویان مستعد و ممتاز متقاضی تحصیل در رشته‌های اولویت‌دار کشور موضوع بند «ب» ماده (۹۶) و ارتقا و بهبود علوم پایه و علوم انسانی موضوع تبصره «۲» ماده (۹۷) برنامه هفتم پیشرفت غفلت کرده است. 

این گزارش ادامه می‌دهد که هزینه امور پژوهشی «شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت» نسبت به مصوب سال ۱۴۰۲ کاهش‌یافته، در‌حالی‌که مجموع اعتبارات این دستگاه‌ها بالغ‌بر ۱۷ درصد نسبت به‌مصوب سال ۱۴۰۲ رشد داشته است. همچنین بررسی اعتبارات وزارت علوم و دانشگاه‌ها و سایر مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی وابسته به آن و میانگین رشد ۳۵ درصدی این اعتبارات در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به مصوب سال ۱۴۰۲ حاکی از ناتوانی دانشگاه‌های دولتی کشور در تأمین هزینه‌های خود از‌جمله هزینه رفاهیات دانشجویی، پژوهشی و فرهنگی و ... است. همان‌طور که در سال ۱۴۰۲ این اتفاق افتاد و دولت به‌ناچار برای جبران کمبود اعتبارات آنها تخصیص بودجه را ۱۱۰ درصد و برای برخی از دانشگاه‌ها بالاتر از ۱۱۰ درصد انجام داد.

* بررسی ترکیب اعتبارات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر مراکز آموزشی، پژوهشی

این گزارش توضیح می‌دهد که بررسی ترکیب اعتبارات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر مراکز آموزشی، پژوهشی و رفاهی وابسته به آن در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که وابستگی هزینه‌های دستگاه‌های فوق به اعتبارات عمومی نسبت به مصوب سال ۱۴۰۲ (که ۷۳ درصد برآورد شده بود)، ۴ درصد کاهش پیدا کرده است. اما در مقابل درآمد اختصاصی این بخش به میزان میانگین ۳ درصد رشد داشته است. این بدین معناست که رویکرد دولت، کاهش سهم اعتبارات عمومی در بودجه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی و سوق دادن آنها به‌سمت درآمد‌های اختصاصی است.

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش پیشنهاد می‌دهد که ۲۰۰ میلیارد تومان از درآمد اختصاصی ردیف ۱۱۳۵۰۰ (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و انتقال آن به ستون درآمد اختصاصی ۱۴۰۳ ردیف ۱۱۳۵۰۲ به نام صندوق رفاه دانشجویی با توافق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتقال یابد. همچنین سهم (۴۰۰ میلیارد تومان) جهاد دانشگاهی از اعتبار ردیف «تعمیر و بازسازی فضا‌های فیزیکی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جهاد دانشگاهی» به شماره طبقه‌بندی (۵۵۰۰۶۸) تفکیک شده و با توافق طرفین به ردیف ۱۱۳۶۲۰ ذیل جهاد دانشگاهی منتقل شود. 

این گزارش ادامه می‌دهد که سنجه‌های عملکردی دستگاه‌های سیاستگذار در جدول (۲-۷) متناسب با هدف‌گذاری جدول ۲۱ ماده (۹۳) قانون برنامه هفتم پیشرفت و سایر احکام مندرج در فصل ۲۰، از‌جمله افزایش سهم آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای، حمایت از دانشجویان مستعد و ممتاز متقاضی تحصیل در رشته‌های اولویت‌دار کشور و ارتقا و بهبود علوم پایه و علوم انسانی اصلاح و ردیف ردیف متفرقه «طرح‌های نوآورانه جهاد دانشگاهی» به شماره طبقه‌بندی (۶۵-۵۵۰۰۰۰) اصلاح شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرواز‌های فرودگاه اهواز برقرار است / مسافران از وضعیت پروازی خود مطلع شوند
  • منچستریونایتد یا دورتموند؟ بررسی وضعیت فصل آینده جیدون سانچو توسط میکا ریچاردز و تیری آنری (زیرنویس فارسی)
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • کامرون و زلنسکی آخرین وضعیت جنگ در اوکراین را بررسی کردند
  • هوای اصفهان سالم است/ شاخص شاهین‌شهر و زرین‌شهر بر مدار نارنجی
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • بررسی وضعیت بیمه اتباع خارجی در قم
  • بررسی کمبود شیرخشک در داروخانه ها
  • بررسی دیدارهای سرخابی ها در هفته بیست وپنجم لیگ برتر فوتبال
  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر